باتر چیکن

باتر چیکن

مواد لازم:
مرغ بدون استخوان 500 گرم
روغن مایه 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ساطوری شده 1 عدد
سیر ساطوری شده 2 حبه
زنجبیل تازه ساطوری شده 2 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
ادویه گرم ماسالا 2 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
کره 25 گرم
گشنیز ساطوری شده 1 دسته کوچک


مواد لازم برای طعم دار کردن مرغ:
سیر ساطوری شده 2 حبه
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند ساطوری شده 1 عدد
آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
ماست 1 پیمانه
نمک به میزان لازم



طرز تهیه:

باتر چیکن غذایی متنوع در سبد غذایی میتواند باشد.مواد طعم‌دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید. ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود. مرغ‌ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم‌دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب‌‌جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.