خورشت آلو اسفناج
مواد لازم:
اسفناج خوب شسته شده 1 کیلوگرم
گوشت خورشتی 250 گرم
آلو خورشتی 8 عدد
پیاز 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آبغوره 2 قاشق غذاخوری در صورت تمایل
طرز تهیه:
اول پیاز را ریز خرد کرده تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده وخوب تفت دهید و زردچوبه را اضافه کنید. بعد چند لیوان آب بریزید تا گوشت خورشتی نیم پز شود.
در این فاصله اسفناجها را خرد کنید. در ظرفی ریخته اسفناج حجمش زیاد است اما کم کم آب آن کشیده میشود وحجم اسفناج کم میشود. دراین موقع دو سه قاشق غذا خوری روغن بریزید و کمی تفت دهید تا کاملا سرخ و خوشمزه شود. سپس به همراه آبغوره به خورشت نیمه پختتان اضافه کنید تا خوب پخته و جا افتاده شود.
یک ربع بیست دقیقه به اواخر پخت که مانده بود آلو ها را هم شسته و به خورشتتان اضافه کنید. بگذارید تا آلوها هم خوب جا بیوفتد.