قیمه بادمجان

قیمه بادمجان

مواد لازم:
گوشت گوسفند خورشتی به میزان لازم
لپه 1 پیمانه
بادمجان 4 الی 5 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوی پر
زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
آبغوره به میزان لازم


طرز تهیه:
لپه را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.
پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس زردچوبه، دارچین و گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود، لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.

رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد ( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید ). بادمجان ها را پوست بگیرید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا رطوبت و تلخی بادمجان گرفته شود سپس آبکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به همراه گوجه فرنگی های حلقه شده و آبغوره به خورش اضافه کنید، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و زعفران را هم اضافه کرده و ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد. سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.

نکته ها : می توانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید، استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری می باشد.