خورش ماست

خورش ماست

مواد لازم:

گوشت گردن گوسفند 200 گرم
شکر نصف پیمانه
پیاز 1 عدد 
پر چرب سون کاله 3  پیمانه ماست

زرده تخم مرغ  1  عدد
زعفران دم کرده  1  قاشق سوپ خوری
خلال بادام  1  قاشق سوپ خوری
مغز گردو 1 قاشق سوپ خوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد. وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، آن را از استخوان جدا کنید و در ظرف مسی خوب بکوبید. گوشت را آنقدر بکوبید تا کش آید.
 زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش آید. حال گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید.
کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران را نیز اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و به ظرف سرو مورد نظر انتقال دهید. بهتر است خورش را 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود. این خورش به صورت سرد سرو می شود.