آلبالو پلو

آلبالو پلو

مواد لازم:

روغن به میزان لازم

پیاز 1 عدد

مرغ 1 عدد

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

برنج 4 پیمانه

آلبالو 1 کیلوگرم

شکر به میزان لازم

خلال پسته و بادام  به دلخواه

زعفران به مقدار لازم

 طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده با مقداری روغن تفت می دهیم. مرغ ها را خرد کرده و با پیاز تفت میدهیم. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ میزنیم و سپس آلبالو هایی که هسته شان را جدا کرده ایم به مرغ اضافه کرده به اندازه ای که طعم آن ملس شود شکر اضافه میکنیم و زعفران دم کرده را هم اضافه می کنیم به همراه چند لیوان آب می گذاریم بپزد و نرم شود.

برنج را به همراه مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد و نیم پز شود و بعد آبکش کنید.

در کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواهتون رو در آن بگذارید، بعد برنج را لایه لایه با مواد ریخته و هم می زنیم تا تمام شود و درب قابلمه را می گذاریم تا دم بکشد.

آلبالو پلو رو با خلال پسته و خلال بادام و برنج زعفرانی تزیین کنید و میل کنید.