خورش قرمه سبزی

خورش قورمه سبزی

مواد لازم

سبزی قرمه 500 گرم

گوشت خورشی بدون استخوان 400 گرم

لیمو عمانی 4 عدد

پیاز داغ 5 قاشق غذا خوری

لوبیا قرمز 3/1 لیوان

آبغوره به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت خورشی را به اندازه دلخواه خرد کرده و با پیاز سرخ شده روی شعله ملایم کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. بعد از تغییر رنگ گوشت و زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و باز کمی مواد را با هم تفت می دهیم. سپس لوبیا قرمز را به گوشت اضافه می کنیم. بعد دو الی سه لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده و در قابلمه را میذاریم و شعله را کم کینم تا گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزند. تا گوشت نیم پز بشود سبزی که ریز خرد شده را با روغن سرخ می کنیم. بعد از اینکه سبزی خوب و یکنواخت سرخ شد و گوشت هم نیم پز شد سبزی را به خورش اضافه می کنیم. لیمو عمانی ها را هم می ریزیم و باز 2 الی 3 لیوان آب جوش به خورش اضافه میکنیم و زعفران دم کرده و نمک را هم به مواد اضافه می کنیم. بعد از حدود دو ساعت خورش تقریبا جا افتاده و گوشت ها کاملا پختند. نمک و آبغوره را اضافه میکنیم و به خورش حدود یک ساعت دیگر وقت وقت میدهیم تا کاملا قوام بیاید و جا بیفتد تا مزه ها به خورد هم بروند.

از خورش قرمه سبزی خود در کنار خانواده ی گرمتان لذت ببرید.