کشک بادمجان

کشک بادمجان

مواد لازم:
بادمجان 6 الی 7 عدد
کشک نصف پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 3 حبه
نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
مغز گردوی آسیاب شده یک سوم پیمانه
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم


طرز تهیه:
بادمجان‌ها را خوب بشویید و پوست بگیرید سپس آن‌ها را به صورت طولی از وسط نصف کنید.
برای آن که تلخی بادمجان از بین برود بعد از خرد کردن آن‌ها را بشویید و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید و به اندازه 15 دقیقه آن‌ها را کنار بگذارید. سپس آن‌ها را خشک کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید و بعد از سرخ شدن آن‌ها را روی کاغذ روغن‌گیر بگذارید تا روغنش را بگیرد.
نعنای خشک را درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید. یک قاشق از نعنا را برای تزیین جدا کنید و کنار بگذارید.
پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید. هنگامی که پیاز شروع به سرخ شدن کرد سیر خرد شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت بدهید.
بادمجان‌ها را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت ملایم به تفت دادن ادامه دهید. در همین حین با یک قاشق چوبی بادمجان‌ها را له کنید.
نعنا داغ و گردوی آسیاب شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید. کشک را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کنید و درون ترکیب بادمجان و پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن بخار شود.