یتیمچه

یتیمچه

مواد لازم:
پیاز متوسط 2 عدد
بادمجان 5 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه:
بادمجانها را نگینی خرد کرده، نمک می زنیم و می گذاریم حدود نیم ساعت بماند تا تلخیشان برود. آب بادمجان ها را گرفته با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت می دهیم و کنار میگذاریم.
در همان ماهیتابه که پیاز را سرخ کردیم گوجه ها را هم تفت می دهیم.
سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کرده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه می کنیم درب ماهیتابه را می گذاریم تا جا بیفتد و آب غذا کشیده شود.