سوپ زرشک

سوپ زرشک

مواد لازم

سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
قارچ خرد شده : ۱۰۰ گرم
جعفری خرد شده : ۱۵۰ گرم
آرد گندم : ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو : ۳ قاشق سوپخوری
زرشک : ۲۰۰ گرم
هویج : ۱۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
سیب زمینی : ۸۰ گرم
روغن مایع : ۱/۲ پیمانه
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم


طرز تهیه

برای تهیه سوپ زرشک ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید سپس مرغ ریز خرد شده را درون پیازها بریزید و مرغ را هم تفت دهید و آرد را به مخلوط پیاز و مرغ اضافه کنید و آب مرغ و یا آب گوشت را درون مخلوط مرغ و پیاز بریزید. در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ زرشک، سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده را درون مخلوط مواد سوپ بریزید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت ملایم شعله گاز به مدت ۲ ساعت پخته شوند.

کره را درون تابه بریزید سپس قارچ و فلفل و نمک و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و این مواد را به مخلوط مرغ اضافه کنید تا سوپ به خوبی بپزد و جا بیفتد و در اواخر پخت سوپ، زرشک را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه زرشک نرم شد آن را درون ظرفی مناسب برای سرو بکشید و با آبلیمو و جعفری خرد شده و زرشک سوپ را تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید برای تزیین سوپ زرشک از انواع روش های تزیین سوپ مجلسی استفاده کنید.