سوپ ونیزی

سوپ ونیزی

مواد لازم:

گوجه فرنگی: 3 عدد درشت

فلفل سبز: یک عدد متوسط

پیاز: یک عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

سربرگ ریحان: 50 گرم

جوز هندی: 4 گرم

دانه فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

روش تهیه:

برای تهیه این سوپ در آغاز پوست گوجه فرنگی را جدا کرده به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب ریخته و بر روی شعله حرارت می‌دهیم، پس از گذشت 15 دقیقه حرارت دادن و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برداشته و پس از اندکی سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را  در میکسر ریخته و خوب هم می‌زنیم، سپس میکس مواد را در قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار داده و سپس جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و در آخر 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را نیز به موادمان اضافه کرده و پس از گذشت 10 دقیقه و پختن، ترکیب شدن و عطر آگین شدن سوپ آن را از روی شعله برداشته و در کاسه سوپ خوری کشیده  و میل کنید.

نکات لازم:

دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ ونیزی و همچنین غلظت پیدا کردن آن است.