نان پنجره ای

مواد لازم:

نشاسته 2 فنجان

شیر 1 لیوان

آرد 2 فنجان

گلاب 6 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 8 عدد

خاکه قند 2 فنجان

هل کوبیده نصف قاشق چایخوری

روغن به اندازه پخت نان ها

وانیل نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

شیر و گلاب و نشاسته و وانیل و کمی هل را مخلوط کرده و هم بزنید تا حل شود. تخم مرغ ها را زده به مایع افزوده و آرد را به تدریج در مایع می ریزیم و هم می زنیم تا مایع صاف شود. مایع ا از صافی رد می کنیم. روغن را داغ کرده قالب را در روغن داغ می گذاریم، بعد قالب را از روغن بیرون آورده و در مایع می زنیم و دوباره در روغن فرو می بریم و قالب را آهسته تکان می دهیم تا مایع از قالب جدا شود. وقتی دو طرف نان در روغن طلایی رنگ شد،آن ها را بیرون آورده در آبکش می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. نان ها را در دیس مناسب چیده، خاک قند و هل را مخلوط کرده روی آنها می پاشیم. می توان مقداری پودر پسته برای تزیین روی نان پنجره ای ها ریخت.

نکته: اگر مواد شل شد مقداری آرد یا نشاسته اضافه می کنیم.