شربت نارنگی
مواد لازم:
پوست نارنگی رنده شده 1 قاشق غذاخوری
شکر 3 فنجان
آب 2 فنجان
آبلیمو 3 قاشق چایخوری
آب نارنگی 3 فنجان
طرز تهیه:
آب و شکر و رنده پوست نارنگی را مخلوط کرده، مدت بیست دقیقه به آرامی بجوشانید بعد بگذارید سرد شود. آب نارنگی و آبلیمو را به آن بیفزایید. مایع حاصل را بچشید، اگر زیاد ترش بود به آن مقداری شهد شکر بیفزایید و اگر شیرین بود می توانید کمی آب یا آبلیمو به آن اضافه کنید. سرانجام شربت نارنگی را از صافی رد کرده در یخچال بگذارید تا خنک شود.