مربا هلو

مربا هلو

مواد لازم:

هلو 2 کیلوگرم

شکر 1.5 کیلوگرم

وانیل یک سوم قاشق چایخوری

آب دو فنجان

آب لیمو دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برای این که پوست هلوها راحت گرفته شود، بهتر است چند دقیقه آنها را در آب جوش قرار دهید.

بلافاصله آنها را بردارید. با دقت پوست آنها را بگیرید. آنها را از وسط نصف کرده.

هسته ها را در آورید. هلوها را لا به لای شکر قرار دهید و آب و وانیل را هم اضافه کنید.

ظرف را روی حرارت یکنواخت قرار دهید تا مربا به جوش آید. مواظب باشید که هلوها زیاد نپزند.

آبلیمو را هم اضافه کنید. شربت مربا هلو را امتحان کنید و هر وقت قوام آمد ظرف را از روی حرارت بردارید.

بگذارید خنک شود. بعد آن را در شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهدارید.