فلافل

فلافل

مواد لازم:

نخود درسته نیم کیلو

سیب زمینی 2 عدد

پیا ز درسته 2 عدد

زعفران سائیده نصف قاشق چایخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

سیر دو حبه

جعفری چند شاخه

نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

تخم مرغ یک عدد

ماست پر چرب دو قاشق

گوجه قرمز 4 تا 5 عدد

خیار شور 250 گرم

 طرز تهیه:

نخود را یک یا دو روز قبل خیس کرده، سپس چنگ بزنید تا پوسته نازک آن جدا شود. نخود را در آبکش ریخته بگذارید تا آب آن رفته و کاملا خشک شود.سیب زمینی و پیاز و سیر را پوست گرفته، با نخود و جعفری، همه را چرخ کنید.(بعد از چرخ کردن آب سیب زمینی و پیاز را جدا کنید) مواد چرخ شده را با زعفران سائیده و فلفل قرمز سائیده و نمک و فلفل  و زردچوبه مخلوط کرده، خوب هم بزنید. روغن فراوان در ظرف کوچک و گودی گرم کرده از مایع برداشته در قالب ریخته و سپس در رئغن انداخته و سرخ می کنیم. وقتی دو طرف فلافل ها سرخ شد آنها را در آبکش بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. فلافل های سرخ شده را در دیس مناسب چیده اطراف آنرا با حلقه های خیارشور و گوجه فرنگی تزئین کنید و با سس گوجه فرنگی میل کنید.