دنت زعفرانی
مواد لازم:
شیر 2 لیوان
شکر 3 قاشق غذاخوری
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شیر سرد را در قابلمه بریزید . نشاسته و شکر را اضافه کنید . آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود .
قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید .
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب و زعفران را اضافه کنید .
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود .
حالا دنت زعفرانی شما آماده است . آن را از روی حرارت بردارید ، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید .