شیر برنج مکزیکی

شیر برنج مکزیکی


مواد لازم:
برنج 1 پیمانه
شیر 6 پیمانه
عسل نصف پیمانه
چوب دارچین 3 عدد
هویج 1 عدد 
وانیل نصف قاشق چایخوری
کشمش یا مویز یک سوم پیمانه
گلاب 3 قاشق غذاخوری
کره 20 گرم


طرز تهیه:
ابتدا شیر رو داخل قابلمه بریزید و چوب های دارچین رو بهش اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید.
برنج را باید از ۴ ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش آمدن شیر، برنج را اضافه کنید. اجازه بدهید چندتا قل بخورد بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزد و کاملا مغز پخت شود.
هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد، بعد از مغز پخت شدن برنج، هویج رنده شده را اضافه کنید و اجازه بدهید ده دقیقه دیگر بپزد.
وانیل را به قابلمه اضافه کنید.
عسل را اضاف کنید و هم بزنید. با توجه به ذایقه تان می توانید شیرینی را کم یا زیاد کنید.
شیر برنج را خوب هم بزنید. در قابلمه را ببندید، حرارت را خیلی کم کنید و اجازه بدهید یک ربع دیگه پخته بشود. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
دیگ شیر برنج را داخل یک ظرف آب سرد بگذارید و مرتب هم بزنید تا خنک شود. در حین هم زدن چوب های دارچین را هم دربیاورید.
کره را داخل ماهیتابه ذوب کنید و کشمش ها را تفت بدهید.
کشمش را به شیربرنج اضافه کنید و هم بزنید.
شیر برنج را داخل ظرف در دار بریزید و بگذارید یخچال تا کاملا خنک شود. بعد میتوانید نوش جان کنید