خورش هویج ترکی

خورش هویج ترکی

مواد لازم:
هویج خلال شده 1 کیلو
گوشت ماهیچه نیم کیلو
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 3 الی 4 عدد
آلو 8 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زعفران به مقدار لازم
روغن مایع به اندازه کافی
طرز تهیه:
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده باگوشت (تکه های درشت) تفت میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دو روی آنرا سرخ میکنیم.
بعد از آماده شدن مواد، آلو و زعفران آب کرده و هویج و گوجه فرنگی سرخ شده را اضافه کرده و نیم ساعت میگذاریم تا جا بیفتد.