مرغ پنجابی هندی
مواد لازم:
کره 3 قاشق سوپخوری
زیره سبز نصف قاشق چایخوری
سیر 4 حبه
پیاز رنده شده و آب گرفته 1عدد
زنجبیل تازه 2 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده 1عدد
ران مرغ 2 عدد
طرز تهیه:
کره را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.