کوکوی عدس
مواد لازم:
عدس یک و نیم پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پودر نان تست یک دوم پیمانه
پیاز کوچک رنده شده یک عدد
سیر پوره شده یک حبه
شیر 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
جوزهندی اندکی رنده شده
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه :
عدس را خیس کنید و بعد از آبکشی آن را با آب بپزید تا جایی که آبش کاملا به خوردش رفته و ته بکشد. سپس آن را با گوشتکوب یا با دستگاه غذاساز خوب له کنید.
عدس کوبیده و له شده را در یخچال بگذارید تا کاملا سرد و سفت شود. بقیه مواد را مثل مایه همۀ کوکوها با هم مخلوط و به عدس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد منسجم شود.
اگر مایه در دست قابل شکل گرفتن بود، میتوانید سرخش کنید ولی اگر شل بود مقدار بیشتری پودر نان به آن اضافه کنید تا هنگام سرخ شدن وا نرود. از مایه به اندازه دلخواه بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.
نکات لازم:
دقت داشته باشید روغن این غذا نباید چندان باشد. این کوکوی خوشمزه را به شما پیشنهاد میکنم فقط باید در انسجام مواد دقت کنید. بهتر هست ابتدا یکی از کوکو ها را در روغن سرخ کنید تا اگر وا رفت بتوانید پودر نان را به بقیه مواد اضافه کنید.