خلال بادام

خورش خلال بادام

مواد لازم:
گوشت گوساله 500 گرم
بادام خلال شده 150 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
لیموعمانی 2 عدد
زرشک یک سوم فنجان
زعفران و نمک به مقدار لازم
زرد چوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری


طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کرده و با روغن تفت می دهیم وقتی طلایی شد زردچوبه را اضافه میکنیم و سپس گوشت را هم اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم. سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می‌گذاریم تا گوشت‌ها و بادام تقریباً بپزند. 
یک ربع قبل از اتمام پخت خورش، زرشک‌ها و رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی و زعفران را به طور جداگانه با کمی روغن تفت داده و به خورش می‌افزاییم.