خورش مرغ
مواد لازم:
مرغ تکه شده 1 عدد
پیاز 1 عدد بزرگ
نمک و فلفل به اندازه لازم
دارچین نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی برای تزیین به مقدار دلخواه
هویج 1 عدد
زعفران به اندازه دلخواه
فلفل دلمه ای در صورت دلخواه 1 عدد
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا مرغ را با دو لیوان آب داخل قابلمه روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه چند جوش زد و سطح آب را کف تیره گرفت. کف را برداشته و آب را خالی نمایید و در قابلمه ایی دیگر، پیاز را خرد نموده و با کمی روغن تفت دهید سپس مرغ ها را اضافه نمایید بعد از کمی تفت دادن فلفل دلمه ایی ها را حلقه حلقه نموده و هویج ها را نیز خرد کنید و روی مرغ قرار دهید. در این مرحله ادویه و رب را اضافه نمایید و مقدار کافی آب جوشیده روی مرغ ها بریزید و درب قابلمه را گذاشته تا خورش خوب جابیفتد و مرغ ها بپزند. در مراحل آخر می توانید دو قاشق آبلیمو و زعفران نیز به خورش اضافه نمایید تا طعمی بهتری داشته باشد. بعد از اطمینان از پخت خورش که حدود ۹۰ دقیقه طول می کشد، در ظرفی جداگانه سیب زمینی های خلال شده را سرخ نمایید و برای تزیین خورش از آن استفاده نمایید.