خورش کدو
مواد لازم:
گوشت خورشی 250 گرم
کدو سبز 4 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
آبغوره 3 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و بعد با کمی روغن سرخ کنید، وقتی کم کم در حال طلایی شدن بود به آن زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
سپس رب را داخل قابلمه ریخته و با پیاز تفت دهید تا رب سرخ شده و از خامی در آید.
هرچقدر پیاز و رب بیشتر سرخ شود رنگ و مزه خورش خوشمزه تر می شود البته حواستان باشد که نسوزند.
وقتی رب هم سرخ شد گوشت های خورشتی که به اندازه دلخواه خرد کردید را هم اضافه کنید، نوع گوشت بستگی به سلیقه خودتان دارد اما گوشت گوسفندی این خورش را لذیذ تر میکند.
گوشت را با بقیه مواد تفت داده تا تغییر رنگ دهد.
در نهایت حدود 4 لیوان آب به گوشت ها اضافه کرده و وقتی آب جوش آمد در قابلمه را بسته و اجازه دهید تا گوشت ها بپزند.
کدوها را جداگانه سرخ کنید. در صورتیکه پوست کدوها خوب بود احتیاجی به کندن پوست کدوها نیست.داخل یک ماهیتابه کمی روغن ریخته و روی سطح کدو ها نمک بپاشید. کدوها را داخل ماهیتابه گذاشته و حرارت را ملایم کرده و در ماهیتابه را هم بسته تا کدوها مغز پخت شوند. هر از چند گاهی کدوها را غلتانده تا دور تا دورشان طلایی شود.
وقتی گوشت ها پختند به خورش نمک، فلفل و آبغوره اضافه کنید. مقدار آبغوره بستگی به سلیقه خودتان دارد می توانید کم تر یا زیاد تر کنید.
در آخر کدوهای سرخ شده را هم به خورش اضافه کرده و اجازه می دهیم با بقیه مواد بپزند تا مزه ها به خورد هم برود.
هرچقدر خورش جا افتاده تر و کم آب تر باشد لذیذ تر است پس بگذارید تا خوب آبش کشیده شود و غلیظ شود.