آلبالو پلو
مواد لازم:
روغن به میزان لازم
پیاز 1 عدد
مرغ 1 عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
برنج 4 پیمانه
آلبالو 1 کیلوگرم
شکر به میزان لازم
خلال پسته و بادام به دلخواه
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده با مقداری روغن تفت می دهیم. مرغ ها را خرد کرده و با پیاز تفت میدهیم. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ میزنیم و سپس آلبالو هایی که هسته شان را جدا کرده ایم به مرغ اضافه کرده به اندازه ای که طعم آن ملس شود شکر اضافه میکنیم و زعفران دم کرده را هم اضافه می کنیم به همراه چند لیوان آب می گذاریم بپزد و نرم شود.
برنج را به همراه مقداری آب و نمک روی حرارت بگذارید تا بجوشد و نیم پز شود و بعد آبکش کنید.
در کف قابلمه کمی روغن بریزید و تهدیگ دلخواهتون رو در آن بگذارید، بعد برنج را لایه لایه با مواد ریخته و هم می زنیم تا تمام شود و درب قابلمه را می گذاریم تا دم بکشد.
آلبالو پلو رو با خلال پسته و خلال بادام و برنج زعفرانی تزیین کنید و میل کنید.