ماهی قزل آلا
مواد لازم:
ماهی قزل آلا پاک شده 2 عدد
زعفران ساییده شده نصف قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نمک،فلفل قرمز و پودر سیر به میزان لازم
آرد نصف پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
نمک و زعفران و زرد چوبه و فلفل قرمز و پودر سیر را در درون ظرفی مناسب به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید سپس داخل شکم ماهی و روی بدن ماهی از مخلوط بپاشید.
ماهی را در درون آرد به خوبی بغلطانید سپس مقداری روغن در درون تابه بریزید و تایه را بر روی حرارت گاز قرار دهید بعد از این که روغن داغ شد ماهی را در درون روغن سرخ کنید بعد از این که یک طرف ماهی قزل آلا سرخ شد طرف دیگر ماهی را برگردانید و سرخ کنید.
به شیوه دلخواه تزیین و سرو کنید.