پیلاف روسی
مواد لازم:
بادام پوست کنده و خلال شده نصف فنجان
کره 2 قاشق سوپخوری
برنج 1 پیمانه
آب مرغ 2 فنجان
کنجد نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید. بادام ها را به صورت یک لایه، روی سینی فر ریخته و به مدت 5 دقیقه آن را برشته کنید . مراقب باشید نسوزند. سپس آن را کنار بگذارید.
کره را در یک ظرف متوسط آب کرده، برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم در کره تفت دهید. کنجد ها را به آن اضافه کنید، سپس آب مرغ، زنجبیل، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. مخلوط را هم بزنید و وقتی به جوش آمد، در ظرف را ببندید. سپس ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید به نحوی که تمام آب خوراک جذب شود و برنج کاملا پخته شود. باقیمانده بادام ها را روی خوراک آماده شده بریزید و پیلاف روسی خود را سرو کنید .