خوراک قارچ و هویج بخار پز
مواد لازم:
قارچ 400 گرم
هویج 2 عدد بزرگ
پیاز 1 عدد متوسط
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون یا روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه:
کف ماهیتابه را با روغن چرب کنید. بهتر است از ماهیتابه نچسب استفاده کنید تا مواد بدون سوختن بخارپز شوند.
پیاز ، قارچ، هویج و فلفل دلمه را در ماهیتابه ریخته و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را هم اضافه کنید . زیر حرارت را کم کرده و در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید بخارپز شوند.
چون قارچ به اندازه کافی آب می اندازد نیازی به اضافه کردن آب نیست و تا آب قارچ کشیده شود خوراک قارچ و هویج شما نیز آماده است.