سیرابی با جگر سفید
مواد لازم:
1 دست سیراب شیردان کوچک پاک شده
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک,زردچوبه,فلفل قرمز به میزان لازم
جگر سفید در صورت تمایل 200 گرم
آبلیمو به میزان لازم
طرز تهیه:
در یک قابلمه سیرابی و جگر سفید ی را ریخته به اندازه ای که روی سیرابی را آب بگیرد آب بریزید, سپس پیاز را از وسط نصف کرده و سیر را هم پوست کنده و به آن اضافه کرده و نمک,فلفل قرمز و زردچوبه را هم اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیرابی خوب نرم شود و بپزد.
در انتها آبلیمو را اضافه کنید.
سیرابی آماده است نوش جان!