سیرابی

سیرابی با جگر سفید

مواد لازم:
1 دست سیراب شیردان کوچک پاک شده
پیاز متوسط 1 عدد 
سیر 2 حبه
نمک,زردچوبه,فلفل قرمز به میزان لازم
جگر سفید در صورت تمایل 200 گرم
آبلیمو به میزان لازم 

طرز تهیه:

در یک قابلمه سیرابی و جگر سفید ی را ریخته به اندازه ای که روی سیرابی را آب بگیرد آب بریزید, سپس پیاز را از وسط نصف کرده و سیر را هم پوست کنده و به آن اضافه کرده و نمک,فلفل قرمز و زردچوبه را هم اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیرابی خوب نرم شود و بپزد. 
در انتها آبلیمو را اضافه کنید.
سیرابی آماده است نوش جان!