سوپ شیر
مواد لازم:
سینه مرغ متوسط 2 عدد
جو پرک 2 پیمانه
قارچ 1 پیمانه
هویج متوسط 3 عدد
کره 25 گرم
خامه 1 لیوان
شیر 1 لیتر
نمک 3 قاشق چایخوری
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
پیاز درشت 2 عدد
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه با کره کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سینه مرغ را با مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. مرغ پخته را خارج کنید و وقتی کمی خنک شد آن را ریش ریش کنید.
جو پرک و هویج را در آب مرغ بریزید و دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا لعاب دهد.
سپس شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد.
قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید. میتوانید 1 قاشق آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگش تیره نشود.
وقتی قارچ نرم شد آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را بچشید و مقدار نمک آن را تنظیم کنید. اگر مایل هستید سوپ غلیظ تر شود بگذارید مدت بیشتری روی شعله بماند.
در انتها خامه را در ظرف جداگانه ای می زنیم تا صاف و یکدست شود بعد به آرامی به موادمان اضافه می کنیم در این حین سوپمان را هم می زنیم.
هنگامی که سوپمان یکی دو تا جوش زد بلافاصله از روی حرارت بر می داریم.