تی تاپ

تی تاپ خانگی

مواد لازم:

تخم مرغ 3عدد

آرد 1 پیمانه

شیر سه چهارم پیمانه

روغن مایع سه چهارم پیمانه

شکر سه چهارم پیمانه

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید که کرم رنگ و کشدار شود و حجمش ۲برابر شود.
شیر و روغن را به ترتیب اضافه کرده هم بزنید
بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده مخلوط کرده و ۳بار الک کنید سپس کم کم به مایع اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.
نصف پیمانه از مایع کیک را برداشته و به بقیه پودر کاکائو اضافه کرده و هم بزنید که یکدست شود.
کف تابه رژیمی رو چرب کرده و مایه کاکائویی رو در تابه ریخته و صاف و یکدست کرده سپس مایع سفید که از قبل کنار گذاشتیم را با ۱ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کرده و در قیف ریخته سر قیف را سوراخ کوچکی بزنید و روی مایع کاکائویی خط های دالبری بکشید.
 تابه را روی حرارت پایین قرار داده و درب تابه را ببندید، ۳۰دقیقه اجازه دهید که کیک بپزد.سپس ۵ دقیقه هم بگذارید طرف دوم کیک بپزد.
بعد از پخت بگذارید کیک خنک شود و سپس به مستطیل های یک اندازه برش بزنید.
 میتوانید ما بین کیک را خامه قرار دهید.یا اینکه مقداری شکر روی حرارت قرار دهید و اصلا هم نزنید تا شکر آب شود و کاراملی شود سپس خامه و پودر کاکائو در اندازه ای که کارامل کمی منسجم شود اضافه کرده و مابین تی تاپ بکشید.