طرز تهیه ترشی آلبالو

ترشی آلبالو

مواد لازم:

آلبالو 1 کیلو

سرکه به مقدار لازم

نمک 1 قاشق غذا خوری

شکر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا آلبالوها را پاک کرده و تمیز می شوییم و میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود.درون شیشه ریخته و به مقداری که سرکه روی آلبالوهار ا کاملا بپوشاند سرکه و نمک را اضافه کرده و در نهایت یک قاشق مرباخوری هم شکر بدان افزوده تا خیلی مزه ترش و تیزی نداشته باشد.یک قاشق مرباخوری شکرکافی می باشد و خود همان یک قاشق مزه آن را کاملا ملایم میکند.این ترشی برای تزیین سفره های میهمانی بسیار شیک و خوش طعم می باشد.