ترشی مکزیکی
مواد لازم
موسیر ۱۰۰ گرم
هویج خلال کرده ۲۰۰ گرم
بادمجان خرد شده و پخته ۴ پیمانه
سیر خرد شده یک بوته
جوانه ماش ۲ پیمانه
روغن زیتون یک پیمانه
پودر فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
زیتون حلقه ای بدون هسته ۲ پیمانه
زردچوبه یک قاشق چای خوری
گلپر یک قاشق چای خوری
گل کلم خرد شده نیم کیلو
فلفل دلمه ای رنگی از هر رنگ یک عدد
نعناع خشک یک قاشق چای خوری
فلفل تند ۳ تا ۴ عدد
سیاه دانه یک قاشق چای خوری
سرکه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجان ها را بشویید و به شکل خرد شده در قابلمه سرکه بریزید تا بجوشد. در ادامه نمک و زردچوبه را نیز به بادمجان اضافه کنید. بعد از نرم شدن بادمجان، نعناع خشک را به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی دستور تهیه ترشی مکزیکی، باید جوانه ماش را شسته و روی پارچه ای تمیز و خشک بریزید تا رطوبت ماش گرفته شود. حالا باید ظرف مناسبی بردارید و تمام مواد ذکر شده از جمله هویج خلال، گل کلم، زیتون، فلفل دلمه ای و … را با هم مخلوط کنید اما بادمجان را به آن اضافه نکنید.در ادامه لابه لای مواد ترشی مکزیکی نمک بپاشید. دو ساعت منتظر بمانید تا مواد ترکیب شده تا حدی آب بیندازند. در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی مکزیکی, باید مواد ترکیب شده داخل ظرف از صافی رد شوند تا آب اضافی آن ها خارج گردد. بادمجان های آماده شده را در ظرف ترشی بریزید و موادی که آب آن ها خارج شده را به بادمجان داخل ظرف اضافه کنید. سیاه دانه و گلپر را در تابه بدون استفاده از روغن تفت دهید. با بلند شدن عطر گلپر و سیاه دانه، زیر تابه را خاموش و منتظر سرد شدن آن ها بمانید. گلپر را در آسیاب آرد کنید. یک لیتر سرکه را با یک پیمانه روغن زیتون مخلوط و باقی ادویه ها مانند نعناع، سیاه دانه، زردچوبه، گلپر، پودر فلفل و نمک را به سرکه اضافه کنید.
نکات لازم
توجه داشته باشید که بهترین ظرف برای نگه داری ترشی شیشه است. مخصوصاً اگر میزان سرکه آن مانند ترشی سالاد فصل با حدی از آب مخلوط شده باشد.
بهترین مکان برای نگه داری ترشی یخچال است(مخصوصاً در فصول گرم).
میزان نمک، فلفل و سایر ادویه ها را به اندازه بریزید تا طعم ترشی تغییر نکند.
مقدار سرکه بر روی سایر مواد ترشی مکزیکی باید در حدی باشد که روی آن ها را بپوشاند.