خورش قیمه
مواد لازم
گوشت 300 گرم
لپه نصف لیوان
پیاز 1 عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر دارچین به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 ق غ
زعفران به مقدار لازم
لیمو عمانی دو عدد
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی خرد شده دو عدد متوسط
دستور طرز تهیه
ابتدا پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس فلفل و زردچوبه و پودر دارچین را به مواد اضافه کنید ، سپس گوشت ر ا اضافه کرده و تفت می دهیم در مرحله بعد رب را اضافه کرده با بقیه مواد کمی تفت میدهیم و سپس لپه را با 6 لیوان آب اضافه میکنیم می گذاریم بپزد. وقتی مواد پختند لیمو عمانی را دو تا سوراخ با چنگال میکنیم به مواد اضافه میکنیم و زعفران و آبلیمو را اضافه میکنیم سیب زمینی را جداگانه سرخ میکنیم مقداری را به خورش اضافه کرده و مقداری را برای سرو کنار خورش جداگانه می گذاریم بمان،نیم ساعت میگذاریم بپزد تا خورش جا بیفتد . و بعد آماده خوردن است.
امیدواریم از خوردن این خورش قیمه خوشمزه لذت ببرید