میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

مواد لازم:

بادمجان 8 عدد

گوجه فرنگی 4 عدد

سیر 1 بوته

تخم مرغ 2 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

بادمجان ها را روی شعله ی گاز و یا در فر کباب کنید تا کاملا نرم و پخته شوند و پوستشان بسوزد. پوست و سرهای بادمجان را جدا کنید. برای این کار پوست آن ها را بگیرید، آن ها را ورقه ورقه کنید و تا مغز پخت و نرم شوند، تفت دهید. بعد از پخت بادمجان، آن را با گوشکوب له کنید.

سیر را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید تا نرم شده و عطر آن بلند شود.

گوجه فرنگی پوست گرفته و رنده شده را به سیر اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و سپس بادمجان را اضافه کرده و بگذارید تا مواد برای 20 دقیقه بپزد و آب آن ها کاملا کشیده شود.

بر روی آن ها نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید.

وسط ماهیتابه را خالی می کنید و دو عدد تخم مرغ را می شکنیم و وسط ماهیتابه می اندازیم درب ماهیتابه را می گذاریم تا تخم مرغ ها سفت شود.

امیدواریم از میرزا قاسمی لذیذ خوشتان بیاید. نوش جانتان