چیلی قارچ
چیلی قارچ سسی خوشمزه است از ترکیب قارچ با فلفل دلمهای، پیازچه و چاشنیهای مختلف. اما همان طور که از اسمش پیداست قارچ و سس چیلی طعمهای اصلی آن را تشکیل میدهند. چیلی قارچ را میتوان به عنوان خوراکی ساده و سبک میل کرد یا به عنوان سس ماکارونی از آن استفاده کرد. ترکیب طعمهای مختلف در چیلی قارچ به خوبی حس میشود و تجربه خوبی است از غذاهایی به سبک و سیاق غذاهای هندی. در ضمن این خوراک در کمتر از ۱۵ دقیقه آماده میشود و به هیچ وسیله خاصی هم احتیاج ندارد.
مواد لازم:
قارچ خرد شده 1 پیمانه
فلفل چیلی سبز 1 عدد
پیازچه خرد شده یک سوم پیمانه
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر خرد شده 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
سس سویا 1 قاشق چایخوری
سس چیلی سه چهارم قاشق غذاخوری
سس کچاپ سه چهارم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا قارچها را بشویید و با دستمال حولهای به خوبی خشک کنید. سپس هر کدام از آنها را چهار تکه کنید. یک تابه بزرگ را روی شعله بگذارید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد سیر خرد شده را داخل آن بریزید و یکی دو دقیقه تفت بدهید تا عطر خوبی از آن به مشام برسد. حال قارچها را همراه بافلفل سبز به تابه اضافه کنید (هستههای فلفل را خارج کنید و آن را به طور عمودی برش بزنید). ۲ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و بعد درب تابه را بگذارید و صبر کنید تا قارچها نیمپز شوند.
فلفل دلمهای و پیازچه خرد شده را اضافه کنید. همچنان به سرخ کردن و زیر و رو کردن مواد ادامه دهید تا فلفل دلمهای و قارچ پخته شوند.
سس سویا، چیلی و کچاپ را همراه با 4 قاشق آب روی مواد بریزید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت بدهید تا سس غلیظ شود. چیلی قارچ شما آماده است. آن را با پاستا یا برنج سرو کنید. نوش جان!