اسپاگتی رژیمی
مواد لازم:
اسپاگتی سبوس دار 200 گرم
گوشت چرخ کرده 100 گرم
قارچ 8 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
کلم بروکلی 150 گرم
روغن زیتون یا کنجد 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق خوری
پیاز متوسط 1 عدد
پنیر پارمزان به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن این غذا مثل تمام انواع پاستا ها آب را جوش بیاورید و بهش کمی نمک بزنید.
و اسپا گتی را بجوشانید.
حالا آبکش کنید و بگذارید ابش برود.
می توانید برای رژیمی تر شدن غذا قارچ ها و بروکلی ها را کبابی کنید.
گوشت و پیاز خرد شده را تقت بدید و بعد بهش فلفل دلمه و ادویه ها و رب بزنید و نصف لیوان اب بریزید و بگذارید تا طعم گیری صورت بگیرد. (بروکلی ها و قارچ هاتون رو اضافه نکنید)
وقتی کاملا آب سس کشیده شد وقت اضافه کردن اسپاگتی ها و پنیر پارمزان به تابه است.همانطور که زیر تابه روشن است یک چند دقیقه ای هم مواد را زیر و رو کنید و بعد توی ظرف سرو بکشید و روش را با کلم بروکلی و قارچ تزیین کنید.
وقتی کاملا اب سس کشیده شد وقت اضافه کردن اسپاگتی ها به تابه است.همانطور که زیر تابه روشنه یه چند دقیقه ای هم مواد را زیر و رو کنید و بعد توی ظرف سرو بکشید و روش رو با کلم بروکلی و قارچ تزیین کنید